Cégünk a Mátra Gumi Kft 2010-ben természetes jogi személyek alapították, a dolgozók jelentős része 1998 óta együtt tevékenykednek a gumiiparban.

Elérhetőségek

+36 37 502 138

matragumi@gmail.com

Tatai Zoltán - +36 70 328 6137

Bognár János - +36 70 328 5344

Tatai Máté - +36 30 554 49 49

Telephely

3200 Gyöngyös, Pesti út 76.

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 8:00 - 17:00

Szombat: ZÁRVA

Vasárnap: ZÁRVA

Gumiabroncsok

Gumiabroncsok értékesítése: Sok szolgáltató kínál új és használt gumiabroncsokat különböző méretekben és típusokban, hogy megfeleljenek a különböző járművek és vezetési igények számára.

Gumiabroncsok javítása: Ha a gumiabroncs defektet szenved, sok szolgáltató kínál javítási szolgáltatásokat. Ez lehet gumifoltolás, defektjavítás vagy más kisebb problémák kijavítása.

Kerékcserék: Szezonális kerékcserék során a gumiabroncsokat a járművön levő gumiabroncsokkal cserélik le (pl. téli gumiabroncsok nyári gumiabroncsokra).

Gumiabroncs tárolás: Sok szolgáltató biztosít lehetőséget a gumiabroncsok tárolására, különösen szezonális cserék esetén.

Gumiabroncsok kiegyensúlyozása és beállítása: Az abroncsok kiegyensúlyozása fontos a sima vezetés és az abroncsok élettartamának maximalizálása érdekében. Ezenkívül a jármű kerekeinek beállítása is fontos a jármű stabilitása és a gumiabroncsok egyenletes kopása érdekében.

Tanácsadás és szaktanácsadás: Sok szolgáltató kínál tanácsadást a megfelelő gumiabroncs kiválasztásához a jármű típusa, vezetési körülmények és egyéb tényezők alapján.

Környezetbarát megoldások: Néhány szolgáltató környezetbarát gumiabroncsokat kínál, amelyek hosszabb élettartamúak, csökkentve ezzel a környezeti lábnyomot.

Összességében a gumiabroncs szolgáltatások célja, hogy biztosítsák a járművek biztonságát, teljesítményét és üzemképességét. A megfelelő gumiabroncs kiválasztása és karbantartása kulcsfontosságú a hatékony és biztonságos vezetés érdekében.

FEL