Cégünk a Mátra Gumi Kft 2010-ben természetes jogi személyek alapították, a dolgozók jelentős része 1998 óta együtt tevékenykednek a gumiiparban.

Elérhetőségek

+36 37 502 138

matragumi@gmail.com

Tatai Zoltán - +36 70 328 6137

Bognár János - +36 70 328 5344

Tatai Máté - +36 30 554 49 49

Telephely

3200 Gyöngyös, Pesti út 76.

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 8:00 - 17:00

Szombat: ZÁRVA

Vasárnap: ZÁRVA

Klíma

Autóklima telepítés: Sok szolgáltató kínál új autóklima rendszerek telepítését vagy a meglévő rendszer frissítését. Ez különösen fontos régi járműveknél vagy olyan autóknál, amelyek eredetileg nem rendelkeztek klímaberendezéssel.

Autóklima karbantartás: A rendszeres karbantartás elengedhetetlen az autóklima rendszer optimális működéséhez. A karbantartási tevékenységek közé tartozik a szűrők cseréje, a hűtőközeg szintjének ellenőrzése és feltöltése, valamint az alkatrészek vizsgálata és tisztítása.

Autóklima javítás: Amennyiben probléma merül fel az autóklima rendszerrel, szakemberek kínálnak diagnosztikai szolgáltatásokat és javításokat. Ez magában foglalhatja a kompresszorok, kondenzátorok, szűrők vagy egyéb alkatrészek cseréjét vagy javítását.

Hűtőközeg töltése és újratöltése: Ha az autóklima rendszer hűtőközege kifogy vagy csökken, a szakemberek töltési és újratöltési szolgáltatásokat kínálnak, hogy biztosítsák a rendszer hatékony működését.

Légtisztítás és fertőtlenítés: Az autóklima rendszerekben lévő szűrők és komponensek tisztítása és fertőtlenítése elengedhetetlen a tiszta és egészséges levegő biztosításához a jármű belsejében. Ez csökkenti az allergének, baktériumok és kellemetlen szagok kockázatát.

Tanácsadás és szaktanácsadás: Az autóklima szolgáltatók tanácsadást nyújtanak a megfelelő klíma rendszer kiválasztásához, a rendszer hatékony használatához, karbantartásához és problémák megelőzéséhez.

FEL