Cégünk a Mátra Gumi Kft 2010-ben természetes jogi személyek alapították, a dolgozók jelentős része 1998 óta együtt tevékenykednek a gumiiparban.

Elérhetőségek

+36 37 502 138

matragumi@gmail.com

Tatai Zoltán - +36 70 328 6137

Bognár János - +36 70 328 5344

Tatai Máté - +36 30 554 49 49

Telephely

3200 Gyöngyös, Pesti út 76.

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 8:00 - 17:00

Szombat: ZÁRVA

Vasárnap: ZÁRVA

Akkumulátorok

Akkumulátor értékesítése: Számos szolgáltató kínál különböző típusú és méretű akkumulátorokat különböző járműtípusokhoz és alkalmazásokhoz. Ezek lehetnek hagyományos ólom-sav akkumulátorok, AGM (Abszorbens Glast Mat) akkumulátorok, start-stop rendszerekhez kialakított akkumulátorok és egyéb specifikus típusok.

Akkumulátor telepítése és cseréje: Sok szolgáltató kínál akkumulátor telepítési és csereszolgáltatásokat. Amikor egy akkumulátor elhasználódik vagy meghibásodik, fontos, hogy szakember végezze el a cserét a helyes telepítés és működés érdekében.

Akkumulátor töltés és karbantartás: Egyes szolgáltatók akkumulátor töltési és karbantartási szolgáltatásokat kínálnak, különösen hosszabb távú tárolás vagy ritkán használt járművek esetében.

Akkumulátor diagnosztika és tesztelés: Ha problémája van az akkumulátorával, sok szolgáltató kínál diagnosztikai szolgáltatásokat, hogy meghatározza az akkumulátor állapotát és teljesítményét. Ez segít az időben történő cserében vagy karbantartásban.

Környezetbarát akkumulátorok: Egyes szolgáltatók környezetbarát akkumulátorokat kínálnak, amelyek újrahasznosított anyagokból készülnek vagy hosszabb élettartamúak, csökkentve ezzel a környezeti lábnyomot.

Tanácsadás és szaktanácsadás: Sok szolgáltató kínál tanácsadást az optimális akkumulátor kiválasztásához a jármű típusa, használati módja és egyéb tényezők alapján. Ezenkívül szaktanácsadást is nyújtanak az akkumulátorok karbantartásával és kezelésével kapcsolatban.

FEL